TM Vastgoed, zekerheid over kwaliteit

Een huis kopen doe je maar enkele keren in je leven. Dan wil je dat die transactie vlekkeloos verloopt. Een makelaar helpt u daarbij. Sinds 2001 is makelaar een vrij beroep en mag iedereen die in aan- en verkoop van vastgoed bemiddelt zich makelaar noemen. Natuurlijk wilt u een betrouwbare en deskundige makelaar. TM Vastgoed is opgenomen in de toonaangevende registers en aangesloten bij de bekende kwaliteitslabels.

Natuurlijk biedt onze aansluiting bij VBO Makelaar u al veel vertrouwen, maar daarnaast zijn onze professioneel opgeleide makelaars opgenomen in de makelaarsregisters van SCVM en VastgoedCert en in het taxateursregister NRVT. Deze organisaties hechten veel waarde aan de kwaliteit van de aangesloten makelaars en taxateurs en stellen strenge eisen aan de opname in hun registers.

Daarnaast zijn de taxateurs van TM Vastgoed ook aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit instituut valideert woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat taxaties transparant en uniform en volgens duidelijke richtlijnen worden opgesteld. Zo hebben consumenten, maar ook intermediairs, banken en andere geldverstrekkers de zekerheid dat de taxatie objectief en betrouwbaar is.

Kwaliteitslabels_en_registraties