TM Vastgoed, makelaar op een toplocatie

TM_Vastgoed_10©StefanKrofft2016

Sinds begin 2003 is makelaardij TM Vastgoed actief op de Texelse markt. Als nieuw makelaarskantoor met goede ideeën en een frisse aanpak wisten kopers en verkopers ons direct goed te vinden. Onze klantgerichte aanpak, reële benadering en deskundige begeleiding sloegen goed aan. En daar ligt ook onze kracht: we denken altijd oplossingsgericht, reageren snel op e-mails en berichten en houden ons aan de gemaakte afspraken. Inmiddels behoort TM Vastgoed tot een van de grootste makelaars op het eiland met een groot bestand permanente en recreatieve woningen.

TM Vastgoed is aangesloten bij makelaarsorganisatie VBO Makelaar en opgenomen in de makelaarsregisters SCVM en VastgoedCert, en in het taxateursregister NRVT. Ook is TM Vastgoed aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), waarbij taxateurs die aan strenge TM Vastgoed, makelaar op een toplocatie kwaliteitseisen voldoen, zich kunnen aansluiten. Lees meer >

Het kantoor van TM Vastgoed vindt u bij de entree van badplaats De Koog. Aan de Dorpsstraat waar dagelijks grote aantallen Texelaars en toeristen voorbijlopen. Dat betekent dat kopers en verkopers ons kantoor goed weten te vinden, onze woningetalages goed worden bekeken en er nogal wat mensen binnenstappen die geïnteresseerd zijn geraakt in een woning uit ons aanbod.

Als verkoper van een woning is dat een prettige bijkomstigheid. Natuurlijk hebben wij ook online de zaken goed op orde en is ons woningaanbod niet alleen terug te vinden op onze eigen website, maar ook op Funda en via onze social mediakanalen.

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Buiten kantoortijden werken wij op afspraak.