Vakantieparken op Texel

Texel heeft verspreid over het eiland een groot aantal vakantieparken en appartementencomplexen. Elk met eigen karakteristieken en verschillend in sfeer en omvang. Sommige parken zijn meer geschikt voor rustzoekers, terwijl andere vakantieparken favoriet zijn bij gezinnen met kinderen.

Zonsopkomst Texel

Natuurlijk speelt de locatie een belangrijke rol: naar welk deel van Texel gaat uw voorkeur uit? Het beschikbare aanbod hangt in grote mate samen met de plek op Texel. TM Vastgoed is goed bekend op de vakantieparken waar recreatiewoningen beschikbaar zijn voor particulieren. Wij kunnen u van ieder park de bijzonderheden vertellen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

In het onderstaande overzicht geven wij u een korte beschrijving en de locatie van de verschillende vakantieparken en appartementencomplexen op Texel.

x

Vakantiepark De Krim

Vakantiepark De Krim is gelegen in de noordkop van Texel op loopafstand van De Cocksdorp. Het park heeft circa 500 bungalows, enkele familiehuizen (tot 20 personen) en een camping. Het ruime terrein biedt een groot aantal faciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, sauna, restaurants, speelparadijs, bowlingbanen, buitenspeelterrein, klimpark, gameroom, lasergame, supermarkt en 18-holes golfbaan. In 2018 is de evenementenhal van De Krim gerealiseerd.

De bungalows, vrijstaand en twee-onder-een-kap, staan op eigen grond en hebben een standaard indeling. Wel zijn er verschillende typen, die variëren in luxe en afmeting. Er is een verhuurbureau maar geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of check www.krim.nl

x

Landal Sluftervallei

Dit Landalpark in het noordpuntje van Texel heeft een fraaie ligging op korte afstand van het strand en het plaatsje De Cocksdorp. De Sluftervallei ligt middenin Nationaal Park Duinen van Texel, dichtbij natuurgebied De Slufter en naast de Eierlandse Duinen. Er staan 316 bungalows en 16 stacaravans. U vindt er een restaurant, snackshop, winkel, overdekt zwembad met peuterbad, binnen- en buitenspeelplaatsen.

Op Landal Sluftervallei zijn vrijstaande en geschakelde bungalows. Er is een verhuurverplichting. De verhuur verloopt via Landal.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of check www.landal.nl/parken/sluftervallei

x

Bungalowpark Slufterduin

Tegenover de buitenste duinrand van natuurgebied de Slufter ligt bungalowpark Slufterduin. Een kleinschalig park zonder veel faciliteiten en vooral gericht op rustzoekers en natuurliefhebbers die op hun privacy zijn gesteld en alledaagse hectiek willen ontvluchten. Op het park staan ruim 40 bungalows die zowel qua inrichting als uiterlijk nogal verschillen. Er zijn vrijstaande en geschakelde bungalows.

Alle bungalows staan op eigen grond en er is geen verhuurverplichting. Wel is er een verhuurbureau aanwezig. 

Meer weten? Vraag het onze makelaars of check www.demuy.nl

x

Bungalowpark Slufteroord

Net als de parken Slufterduin, Tamarisk en Slufterhoek ligt bungalowpark Slufteroord tegenover de buitenste duinrand van natuurgebied De Slufter, in het noordelijk deel van Texel. Dit kleinschalige park heeft geen faciliteiten en richt zich vooral op natuurliefhebbers en gasten die de drukte willen ontvluchten.

Op Slufteroord staan 66 bungalows op percelen in erfpacht. De inrichting van de diverse woningen verschilt nogal. Voor de vrijstaande en geschakelde bungalows geldt geen verhuurverplichting. Wel is er een verhuurbureau beschikbaar.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of check www.demuy.nl

x

Bungalowpark Tamarisk

Op dezelfde locatie in het noorden van Texel als de parken Slufterduin, Slufterhoek en Slufteroord vindt u bungalowpark Tamarisk. Kleinschalig en gericht op natuurliefhebbers en rustzoekers. Het park heeft geen faciliteiten, maar ligt op steenworpafstand van het prachtige natuurgebied de Slufter, waar de zee vrij spel heeft.

De 37 geschakelde en vrijstaande bungalows staan op eigen grond. Er is geen verhuurverplichting, maar wel een mogelijkheid om de verhuur uit handen te geven aan een verhuurbureau.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of check www.demuy.nl

x

Bungalowpark Slufterhoek

Slufterhoek is de grootste van de vier bungalowparken aan de voet van natuurgebied de Slufter. Het keurig ingerichte park heeft 96 bungalows die nogal van elkaar verschillen, zowel qua inrichting als qua uitvoering. Het park richt zich vooral op rustzoekers en natuurliefhebbers. Gasten op het park hebben veel privacy en weinig te maken met de andere gasten.

Er zijn vrijstaande en geschakelde bungalows die allen op eigen grond staan. Er geldt geen verhuurverplichting. Toeristische verhuur is wel mogelijk via een verhuurbureau op het park.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of check www.demuy.nl

x

Chaletpark Jachtlust

Jachtlust is een kleinschalig chaletpark. Landelijk gelegen in het noordelijke deel van Texel met een weids zicht over de omliggende landerijen. Rondom het park zijn natuurlijke oevers aangelegd en natuurgebied de Hoge Zandskil ligt praktisch naast het park. Niet alleen natuur- en vogelliefhebbers zullen zich hier thuis voelen,  ook vissers kunnen op Jachtlust hun hart ophalen.

De zeven keurige chalets staan op ruime kavels van 225 vierkante meter en zijn omgeven door groen. De chalets zijn uitsluitend geschikt voor eigen gebruik.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.jachtlustrecreatie.nl

x

Landal Beach Park Texel

Dit villapark in badplaats De Koog heeft een perfecte ligging: vlakbij het centrum van De Koog en op loopafstand van bos, strand en duinen. Door de centrale ligging van Beach Park Texel zijn de faciliteiten op het park beperkt tot enkele buitenspeelplaatsen en een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Een supermarkt, tropisch zwembad en restaurants en cafés zijn in de directe omgeving aanwezig.

De 144 vrijstaande bungalows staan op eigen grond. Het park heeft een beheerder en een receptie.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.landal.nl

x

Appartementenhotel Bos en Duin

Kerkje den Hoorn

Een appartementencomplex met een prachtige ligging, aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel. Grenzend aan het Texelse bos en op korte afstand van het uitgestrekte Noordzeestrand. Aan de andere kant grenzen de landerijen en is er een mooi weids uitzicht. De dorpen Den Hoorn, Den Burg en De Koog liggen op korte afstand en zijn ook op de fiets goed bereikbaar. Bos en Duin heeft een uitstekend restaurant waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een drankje of klein hapje.

In het hoofdgebouw zijn 35 appartementen gevestigd en in het tweede gebouw, dat in 2007 werd opgeleverd, zijn zes luxueuze appartementen. Er zijn 2-, 4- en 6-persoonsappartementen. Er is een verhuurverplichting. Er is een beheerder aanwezig en er is een receptie.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.bosenduin-texel.nl

x

Appartementen vakantiepark Bosch en Zee

Een gemoedelijk vakantiepark met een ideale ligging, grenzend aan de rand van badplaats De Koog, naast het Koger bosje. Binnen enkele minuten wandelt u naar het dorpscentrum met een grote diversiteit aan restaurants, winkels en cafés. Het Texelse strand en de duinen bevinden zich op korte afstand.

Bosch en Zee bestaat uit acht blokken met negen appartementen en/of studio’s voor maximaal vier personen. Ieder appartement heeft een balkon of terras. Op het complex is een klein buitenzwembad met apart kinderbadje en er is een speeltuin.

Verhuur loopt via Roompot Vakanties, echter geldt er geen verhuurverplichting. Bosch en Zee heeft een beheerder.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.boschenzee.nl

x

Beachresort De Buteriggel

Op een unieke locatie, direct aan het strand van badplaats De Koog ligt Beachresort De Buteriggel. Een mooi kleinschalig complex met acht suites die comfortabel zijn ingericht en van alle gemakken voorzien. De slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Alle suites hebben een eigen privéterras.

In het restaurant van het naastgelegen Strandhotel Noordzee kunt u terecht voor alle maaltijden en/of een drankje. Het beheer van De Buteriggel is in handen van Strandhotel Noordzee. Voor de suites in het resort geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Residentie Californië

Een mooi appartementencomplex op een prachtige locatie. Residentie Californië grenst aan Nationaal Park Duinen van Texel. U loopt zo het bos in en ook strand en duinen liggen op loopafstand. Badplaats De Koog ligt op fietsafstand en ook andere dorpen zijn per fiets goed bereikbaar.

Verdeeld over meerdere gebouwen telt Californië 64 appartementen op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Alle accommodaties zijn ingericht voor vier personen en hebben twee slaapkamers en een terras of balkon. Diverse appartementen hebben een sauna of whirlpool.

Residentie Californië maakt deel uit van Exploitatie Maatschappij De Krim Texel en heeft een vereniging van eigenaren. Er geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.krim.nl

x

Chaletpark Dennenlust

Een kleinschalige camping/chaletpark midden in het Texelse bos, op korte afstand van het strand en de duinen. Ook de dorpen De Koog en Den Burg zijn per fiets goed bereikbaar. De chalets op Dennenlust zijn particulier eigendom en commerciële verhuur is niet toegestaan.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Duinparel (onderdeel Kustpark Texel)

Duinparel Texel is een onderdeel van Kustpark Texel. Op een centrale locatie op het eiland, dichtbij bos en duin en badplaats De Koog staan deze fraaie landhuizen met een (deels) rietgedekte kap en een luxe inrichting. Alle 25 Duinparels zijn geschikt voor 6 personen, vrijstaand en met een ruime tuin. De woningen staan op eigen grond. Er geldt geen verhuurplicht. Duinparel heeft een vereniging van eigenaren.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Bungalowpark Gortersmient

Een rustig bungalowpark op een mooie locatie. Gortersmient is gelegen aan de Grensweg, tegenover het Texelse bos en op korte afstand van de dorpen Den Burg en De Koog. Ook het uitgestrekte Noordzeestrand en het duingebied bevinden zich op korte afstand van het park.

Gortersmient vormt een prima uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen door de Texelse natuur. Op het park staan 73 bungalows die geschikt zijn voor vier, vijf of zes personen. Er staan zowel vrijstaande als geschakelde bungalows. De meest luxe types staan op ruimere kavels en hebben ook extra sanitair op de bovenverdieping. Alle woningen staan op eigen grond en hebben een tuin. Uw auto kunt u kwijt op uw persoonlijke plek op de centrale parkeerplaats.

Op Gortersmient geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.texel-gortersmient.nl

x

Bungalowpark Hoog Koog

Een rustig kleinschalig bungalowpark aan de zuidrand van badplaats De Koog. Centraal gelegen op het eiland, dichtbij het centrum van De Koog en op korte afstand van bos, strand en duinen. De 31 vier-persoons huisjes zijn vrijstaand en liggen volop in het groen. Er geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Bungalowpark ‘t Hoogelandt

Op ‘t Hoogelandt vindt u een grote variëteit aan vakantiewoningen. Er staan eenvoudige bungalows en luxe landhuizen voor vier tot zes personen. In 2016 zijn op ‘t Hoogelandt, dat onderdeel uitmaakt van Exploitatie Maatschappij De Krim Texel, nieuwe luxe villa’s gebouwd voor zes tot acht personen en zeer luxe villa’s met eigen wellness voor acht tot twaalf personen. Deze villa’s hebben een rietgedekte kap.

Bungalowpark ‘t Hoogelandt ligt op een mooie locatie, grenzend aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel en centraal tussen de dorpen Den Burg en De Koog. De meeste bungalows staan op ruime kavels. Er zijn zowel vrijstaande als geschakelde woningen. De grond is in erfpacht en eigen grond. Er geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Appartementencomplex Juliana

Juliana ligt op een unieke locatie: op een hoog duin aan de rand van badplaats De Koog met een geweldig uitzicht over het uitgestrekte Noordzeestrand van De Koog. Het Nationaal Park Duinen van Texel grenst aan het appartementencomplex, zodat u enerzijds volop in de natuur zit en anderzijds zo het gezellige centrum van De Koog in wandelt.

Er zijn twee- en vierpersoons appartementen die luxe zijn ingericht en een terras of balkon hebben. Juliana heeft een vereniging van eigenaren. Er geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Villapark Kamperfoelie

Een kleinschalig vakantiepark aan de rand van De Koog. Het dorpscentrum is lopend goed en snel bereikbaar. De luxe villa’s op Kamperfoelie zijn geschikt voor vier tot zes personen en van alle gemakken voorzien. De tuinen zijn beschut en sommige villa’s liggen aan het water.

De 36 bungalows op Kamperfoelie staan op eigen grond. Er geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Appartementencomplex ‘t Kerckeland

Net buiten De Koog ligt appartementencomplex ‘t Kerckeland, een net complex met twee- en vierpersoons appartementen. Zowel het dorpscentrum van De Koog als het Texelse bos zijn dichtbij. Het kleinschalige appartementengebouw ligt in een rustige omgeving, dichtbij zwemparadijs Calluna. De 54 appartementen hebben een balkon of afgeschermd terras.

Het beheerderechtpaar woont in het complex. Er is een vereniging van eigenaren en er geldt geen verhuurplicht.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Kustpark Texel

Op loopafstand van het dorpscentrum van badplaats De Koog ligt Kustpark Texel. Een sfeervol vakantiepark met luxe klassieke villa’s, comfortabele chalets en trendy strandlodges. Het park heeft o.a. een subtropisch zwemparadijs en diverse sportfaciliteiten. Het Texelse Noordzeestrand, bos en duinen liggen op korte afstand en zijn per fiets goed bereikbaar.

Op Kustpark Texel staan meerdere typen bungalows. Er zijn vrijstaande en geschakelde woningen voor vier tot zes personen. Ook staan er landhuizen met een rietgedekte kap. De nieuwste woningen, type Schilpbanck en Buytengors, hebben twee badkamers. De woningen staan op eigen grond.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.roompot.nl.

x

Bungalowpark Oud Vredelust

Een kleinschalig bungalowpark met 21 woningen. Landelijk gelegen, aan de rand van het Texelse dennenbos en met veel ruimte rond de deur. Badplaats De Koog ligt op enkele kilometers afstand. Strand en duinen zijn met de fiets goed bereikbaar.

De woningen staan op eigen grond, er is geen vereniging van eigenaren en er geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Bungalowpark De Parel

Een gemoedelijk vakantiepark met 61 bungalows die in uitvoering nogal verschillen. De meeste woningen zijn geschikt voor vier tot zes personen. De Parel grenst aan het Nationaal Park Duinen van Texel en vanaf het park loopt u zo het Texelse bos in. Strand en duinen bevinden zich op korte afstand. Ook de dorpen Den Burg en De Koog zijn dichtbij.

De woningen staan op eigen grond en er geldt geen verhuurverplichting. Het park wordt beheerd en er is een vereniging van eigenaren.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

De Pelikaan Texel

Het complex grenst aan het Texelse bos en het Nationaal Park Duinen van Texel. Strand en duinen zijn binnen tien tot vijftien wandelminuten bereikbaar. Direct naast het complex zijn meerdere fiets- en wandelroutes door het bos. Sinds 2021 is het hotel van Van der Valk.

De 68 appartementen zijn geschikt voor twee, drie of vier personen en er is een vereniging van eigenaren. Er geldt geen verhuurplicht. Gasten van de appartementen kunnen gebruikmaken van de faciliteiten die het hotel biedt, zoals fietsverhuur, sauna en restaurant.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.depelikaan.nl

x

Bungalowpark So What Oost

Kleinschalig, gemoedelijk en rustig. Dat zijn kernwoorden die op Bungalowpark So What Oost van toepassing zijn. De 19 bungalows staan op ruime kavels eigen grond. Er is een vereniging van eigenaren, maar geen verplichting tot verhuur.

Alle woningen zijn particulier eigendom. De ligging is uitstekend: op loopafstand van bos en strand en op slechts enkele kilometers van Den Burg en De Koog.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Villapark Vogelmient

Op slechts 500 meter van het strand ligt Villapark Vogelmient. Een fraai, ruim opgezet Landalpark met 60 vrijstaande villa’s. De ligging is ideaal, want aan een kant grenst Vogelmient aan het dorpscentrum van badplaats De Koog en aan de andere kant wandelt u zo het Texelse bos in. Via een pad van enkele honderden meters door de duinen bent u snel op het uitgestrekte Noordzeestrand.

Villapark Vogelmient heeft vier- en zespersoons huizen. De woningen staan op eigen grond en er is een beheerder op het park aanwezig. Er is een vereniging van eigenaren en er geldt een verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.landal.nl/parken/villapark-vogelmient

x

Bungalowpark Vredelust

Een prima uitvalsbasis voor uw ontdekkingstochten over Texel. Bungalowpark Vredelust grenst aan het Nationaal Park Duinen van Texel, dichtbij het Texelse bos, strand en duinen. De dorpen Den Burg en De Koog bevinden zich op slechts drie kilometer. Het park is autovrij en erg rustig. Door groene afscheidingen hebben de bungalows veel privacy. Op het park zijn diverse sport- en spelfaciliteiten.

De ruim 120 bungalows zijn geschikt voor vier, vijf of zes personen. De inrichting is verschillend. Alle vakantiehuizen staan op eigen grond. Er is een vereniging van eigenaren en er geldt geen verhuurplicht.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.vredelusttexel.nl

x

Villapark Waddenstaete Texel

Een kleinschalig vakantiepark met negen luxe villa’s met een oppervlakte van 120 vierkante meter. Gelegen aan de rand van het bos en Nationaal Park Duinen van Texel. Maneges, subtropisch zwemparadijs Calluna en tennisbanen zijn op loopafstand. Het duingebied en het uitgestrekte Noordzeestrand zijn goed per fiets te bereiken. Ook bent u binnen tien minuten in het centrum van De Koog.

Alle villa’s zijn van particuliere eigenaren en luxe ingericht met ondermeer whirlpool en sauna. Er is gekozen voor een zeer ruime woonkamer of een extra slaapkamer op de begane grond. De vakantiehuizen zijn geschikt voor vier tot acht personen en staan op eigen grond. Er geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.villaverhuurtexel.nl

x

Villapark De Witteberg

Comfortabele huizen op een rustig, kleinschalig park. Op De Witteberg staan de villa’s op ruime kavels met veel groen en een terras gericht op de zonkant. Het park grenst aan Nationaal Park Duinen van Texel en u loopt zo het tegenover gelegen bos in. Het strand en de duinen zijn fietsend en zelfs lopend goed bereikbaar.

De vrijstaande villa’s zijn ingericht voor vier of zes personen en hebben twee of drie slaapkamers. De woningen staan op eigen grond. Er is een beheerder en een vereniging van eigenaren. Er geldt een verhuurplicht voor de woningen.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.witteberg.eu

x

Bungalowpark Uterste Coogh

Een rustig vakantiepark met ruim dertig vrijstaande en geschakelde bungalows. Gelegen aan de rand van het Texelse bos en Nationaal Park Duinen van Texel. Het strand en de duinen bevinden zich op korte afstand van het park. In de directe omgeving zijn enkele restaurants en een supermarkt. De dorpen Den Burg en De Koog bevinden zich op ongeveer drie kilometer van Uterste Coogh.

De bungalows staan op eigen grond. Er geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Verste Coogh

Een rustig vakantiepark aan de rand van het Texelse bos met zo’n vijftien vrijstaande en geschakelde bungalows. De duinen en het uitgestrekte Noordzeestrand zijn op zo’n anderhalve kilometer van het park. De bungalows zijn geschikt voor vier tot zes personen en staan op eigen grond. Er is een vereniging van eigenaren en er geldt geen verhuurplicht.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Bungalowpark Prins Hendrik

Gelegen aan de rustige oostkant van Texel, op slechts vijftig meter van de Waddenzeedijk, dichtbij het bijzondere en vogelrijke natuurgebied Utopia. Het park is toegerust op liefhebbers van rust en natuur. Alle bungalows zijn geschikt voor zes personen en hebben elk een andere inrichting. Er zijn verschillende type huizen, waarvan de nieuwste serie villa’s ruimer is opgezet met een extra badkamer, luxe keuken en heteluchtverwarming.

Op Prins Hendrik staan 42 bungalows op eigen grond. Er is een vereniging van eigenaren en een beheerder. Er geldt een verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.prins-hendrik.nl

x

Villapark De Witte Hoek Texel

In het uiterste noordpuntje van Texel, met zicht op de vuurtoren, ligt Villapark De Witte Hoek. Een kleinschalig park met zes luxe villa’s en drie comfortabele bungalows die van alle gemakken zijn voorzien o.a. drie slaapkamers, twee badkamers en veel ruimte. De bungalows zijn iets kleiner. Eén ervan is geschikt voor vijf personen, de overige voor zes.

De Waddenzeekust bevindt zich op korte afstand en het dorp De Cocksdorp ligt op twee kilometer van De Witte Hoek.

De woningen staan op eigen grond. Er geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.dewittehoektexel.nl

x

Bungalowpark Schelpenoord

Een kleinschalig parkje met comfortabele huizen in de uiterste noordpunt van Texel. Het icoon van Texel, de vuurtoren, ligt op een paar honderd meter afstand. Zowel het uitgestrekte Noordzeestrand als de kleine strandjes aan de Waddenkant zijn lopend en op de fiets goed bereikbaar. Heel dichtbij Schelpenoord ligt het Nationaal Park Duinen van Texel, een mooi natuurgebied met een grote variëteit aan flora en fauna.

Op Schelpenoord staan negen vrijstaande bungalows geschikt voor zes personen. Op eigen grond. Er geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Bungalowpark Muiderkring

Een klein vakantiepark met vijf vrijstaande recreatiebungalows. Alle woningen zijn geschikt voor zes personen en staan op ruime kavels van rond de zeshonderd vierkante meter. De woningen hebben vrij zicht over het uitgestrekte polderlandschap in het noordelijk deel van Texel. Het strand rond de vuurtoren ligt op korte afstand, net als het dorp De Cocksdorp.

De woningen hebben een aparte vormgeving en staan op eigen grond. Er is een vereniging van eigenaren en geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Chaletpark Bregkoog

Een net en goed onderhouden vakantiepark op een uitstekende locatie. Vlakbij het dorp De Koog en op korte afstand van het Nationaal Park Duinen van Texel met gevarieerde natuur. In een kwartiertje wandelt u naar het uitgestrekte Noordzeestrand nabij De Koog. In de omgeving zijn maneges, Ecomare en subtropisch zwemparadijs Calluna.

De chalets staan op huurgrond en er geldt geen verhuurverplichting.

Meer weten? Vraag het onze makelaars.

x

Bungalowpark De Toes

Ijzeren kaap

Een kleinschalig bungalowpark net buiten het dorp Oosterend. Het park dateert uit de jaren zestig en er staan twintig vrijstaande bungalows, allen in bezit van particuliere eigenaren. De meeste bungalows zijn ingericht voor vier tot zes personen.

Oosterend is een prachtig dorp met een beschermd dorpsgezicht. Rond de grote kerk in het dorpscentrum zijn diverse winkeltjes en restaurants. Nabij De Toes ligt ook buurtschap Oost. Binnen tien minuten loopt u naar de Waddendijk. De omgeving is rustig, met veel groen en een grote variëteit aan vogels.

De bungalows zijn vrijstaand en er is een vereniging van eigenaren. Er geldt geen verhuurplicht.

Meer weten? Vraag het onze makelaars of kijk op www.detoes.nl

x

Bungalowpark De Noordel

Net buiten het dorp Oosterend ligt bungalowpark De Noordel. Een kleinschalig bungalowpark met overwegend vakantiehuizen voor vier personen. Alle bungalows staan op eigen grond en zijn vrijstaand.

Vooral rustzoekers en liefhebbers van natuur zoeken de oostkant van Texel op. De Noordel ligt op korte afstand van de Waddenzeedijk en het buurtschap Oost. In het dorp Oosterend, waar u binnen tien minuten naar toe wandelt, zijn rond de grote kerk in het dorpscentrum verschillende winkeltjes, een supermarkt en horecagelegenheden.

De Noordel heeft een vereniging van eigenaren. Er geldt geen verhuurverplichting.